Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARMANTNI PODACI
Povratak na članak

U devet mjeseci poginule 53 osobe više no u isto vrijeme 2020.

Ono što posebno zabrinjava je da među vozačima pod utjecajem alkohola prednjače mladi vozači u dobi od 18 do 24 godine

Komentari 2

SO
Sotona
00:17 10.11.2021.

Znači vratiti zakone represije prema vozačima natrag i neosnova podizanja kazni jer je cilj kako vidimo je pokazao se sitacija je još gora ... Kao se m ere o covidu donose korigioraju prema rezultatatima , Tako bi normalno-moralno bilo ino bilo i to da se korigira .. Ili neosnovana zakonmska nepravedna pljačka hrvatskoga puka se nastavlja i ostaje ????

VL
MA
Mama
19:48 08.11.2021.

neznam jel u tu statistiku ulaze i strani drzavljani ili samo hrvatski, s obzirom da je ove godine bilo znatno vise i turisra i vozila na prometnicama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.