U delicijama s najdužeg stola uživale tisuće Hrvata
Zarezivao se i pečeni vol, kao glavna poslastica. Po simboličnoj cijeni od 20 kuna posjetitelji su mogli degustirati svu ponuđenu hranu, ali isto tako i rakiju, likere i brojna vina po kojima je požeški kraj poznat.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Velika jos je veca!