Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE

U Zadru osvanuli plakati mržnje, na jednom piše 'Anemični' sa slikom omče oko vrata

Zadar: Policija provodi očevid zbog plakata s omčom za vješanje i natpisom anemični
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
21.12.2021.
u 17:30

Policija zasad postupa po dosadašnjim saznanjima, a o svemu je obaviješteno komunalno redarstvo Zadra

Na Kalelargi, glavnoj ulici u Zadru, pokraj zgrade Hrvatskoga narodnog kazališta, u utorak su se na oglasnoj ploči pojavili mali plakati s porukama i slikama kojima se izražava nezadovoljstvo covid potvrdama, cijepljenjem djece i s tim u vezi ponašanjem Vlade.

Mali plakati s porukama "Ovo nije pandemija, već PCR pandemija", "Ne dirajte djecu!", "Vlada koja provodi psihološki rat protiv vlastitog naroda sama sebe je proglasila neprijateljem tog naroda", "Anemični" sa slikom omče oko vrata, što aludira na premijera Andreja Plenkovića, pojavili su se jutros na oglasnoj ploči.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Kako je za Hinu izjavila glasnogovornica zadarske Policijske uprave Ivana Grbin, „policija zasad postupa po dosadašnjim saznanjima, a o svemu je obaviješteno komunalno redarstvo Zadra“.

Komentara 9

JO
jorgen
18:25 21.12.2021.

Plakati mržnje? Ma da? Odgovorno tvrdim da mržnju daleko više ispoljavaju plaćenici u kravatama koji državu zadužuju desetke milijardi eura, pritom aktivno radeći na raseljavanju 400.000 Hrvata i uništavanju standarda onih preostalih. Jer predstavnici vlasti koji aktivno osiromašuju i uništavaju (fizički i psihički) ovaj narod su ti kod kojih bi policija trebala biti, umjesto bavljenja reakcijom na državno organizirani terorizam.

ZI
zinegoid
08:11 22.12.2021.

sloboda izražavanja, ništa drugo....

MI
mirkec68
05:54 23.12.2021.

ova policija nis neradi ..brani plenkija i kompaniju 👏👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije