Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poticanje kupnje

U Bjelovaru startale akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke

bjelovar, kupujmo hrvatsko (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/11
12.05.2012.
u 13:48

Bjelovarčani poručili da bi cijene većine ponuđenih proizvoda trebale i morale biti povoljnije u odnosu na trgovine

Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja najveće i već općepoznate nacionalne akcije „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“.

Bjelovar probio led

Prve akcije u suradnji sa Županijskom komorom Bjelovar startale su danas na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru. Organizatori poručuju kako trenutna tržišna situacija više nego ikada zahtjeva poticaj za kupnjom domaćih kvalitetnih proizvoda, dok je s druge pak strane pozitivno da građani, a što su dokazali i Bjelovarčani, pokazuju sve veći interes za spomenutim akcijama, pa to ujedno daje dodatni poticaj HGK za daljnji razvitak i unaprjeđenje.

Izvorno domaće u prvom planu

Nadalje putem akcije \"Kupujmo hrvatsko\" nastoji se promovirati kvalitetne domaće proizvode, nositelje znakova \"Izvorno hrvatsko\" i \"Hrvatska kvaliteta\", s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanja našeg nacionalnog identiteta. Bjelovarske akcije uspješno su probile led, unatoč prigovora mnogih građana da su cijene pojedinih proizvoda skuplji, nego li se takvi isti mogu naći u trgovinama, ali i dodaju da je za kupnju u većini slučajeva osmijeh i susretljivost prodavača presudniji od same cijene.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
belimo
17:53 12.05.2012.

Ako su na prvoj slici sve izvorno Hrvatski proizvodi - onda sa sam ja Kinez.......

ND
new_day_yesterday
18:29 12.05.2012.

Je, Belimo, je. Vrijedne Hrvatice su napravile hrvatski nakit, hrvatske rukotvorine... od kineski špekula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije