Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buran sukob u gunji

U alkoholiziranom stanju konobaricu zatražio novu rundu pa 'popio' udarac u glavu

konobar
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
10.03.2024.
u 22:57

Konobarica i gost osuđeni su za remećenje javnog reda i mira.

U Gunji sud je donio presudu o slučaju koji se zadesio ljetos u caffe baru. Naime konobarica (28) i njen gost (20) osuđeni su zbog narušavanja javnog reda i mira. Gost je zatražio novu rundu od konobarice nakon koje je usljedio buran sukob i konobarica je kažnjena s 60 eura, a gost sa 100 eura, od čega mu se odbija 40 eura jer je jednu noć proveo u pritvoru, piše Danica.hr. 

Do burnog sukoba je došlo jer je gost u alkoholiziranom stanju zatražio od vlasnika lokala i konobarice da mu donesu dva piva, a kada su ga isti odbili uslužiti, u više navrata glasno vičući obratio se vlasniku i ružno mu opsovao. Kanije je pivo zatražio i od Jasne vrijeđajući je i prijeteći kako će porazbijati sve u lokalu. "Dvadesetogodišnjak je bio agresivan i konobarica mu je potom zadala udarac stisnutom šakom u predjelu tjemena, nakon čega joj je on otvorenim dlanom zadao udarac u područje glave iza uha i sa stola uzeo pivsku bocu koju je bacio na tlo ispred lokala”, naveo je sudac u presudi.

Gost se oglušio na pozive suda, pa mu je suđeno u odsutnosti. Konobarica svjedočila je kako je mladiću donijela dva piva, ali je on kasnije tražio još dva, što je ona odbila. Počeo se derati na gazdu. “Upozorila sam ga  da lokal prestaje s radom u ponoć, a on je počeo vikati i na mene. U ruci je držao bocu i krenuo prema meni. Uplašila sam se, pa sam ga šakom udarila u glavu, izjavila je konobarica, piše Danica.hr. 

FOTOGALERIJA: NATO snage započinju vojne vježbe na krajnjem sjeveru Norveške

konobar
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije