Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sigurnost na moru 2014'

U akciji Lučke kapetanije Split pregledano 74 plovila

pomorska policija
Ilustracija: Ivana Ivanovic/PIXSELL
04.07.2014.
u 17:12

Zbog počinjenih prekršaja na moru izdane su dvije opomene, jedna mandatna kazna, 16 prekršajnih naloga i dva optužna prijedloga, priopćilo je ministarstvo.

Djelatnici Lučke kapetanije Split u suradnji sa Pomorskom policijom Split u četvrtak su proveli prvu akciju pojačanog nadzora pomorskog prometa „Sigurnost na moru 2014'', priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

U akciji je sudjelovalo šest brodica Lučke kapetanije Split i jedna brodica Lučke kapetanije Ploče, a nadzor je proveden na širem području kojeg pokriva Lučka kapetanija Split (Omiš, Baška Voda, Makarska, Podgora, Igrane, Milna, Bol, Jelsa, Vis, Hvar, Pakleni otoci, Rogač, Drvenik Veli i Mali).

Tijekom nadzora pregledano je ukupno 74 plovila odnosno 6 brodova, 10 jahti i 58 brodica. Zbog počinjenih prekršaja na moru izdane su dvije opomene, jedna mandatna kazna, 16 prekršajnih naloga i dva optužna prijedloga, a djelatnici Lučke kapetanije Split ukupno su naplatili 19.100,00 kuna.

Komentara 1

PE
pejic
17:43 04.07.2014.

Da to je se isplatilo a i vama novinarima sve kriminalizirate koda ste u sjevenoj koreji samo tako dalje bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije