Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTONUO BROD
Povratak na članak

U Adenskom zaljevu utopilo se 46 migranata, a 16 nestalo

Osoblje Međunarodne organizacije za migracije (IOM) stiglo je u pomoć preživjelima i izvijestilo da se "46 migranata utopilo, među njima 37 muškaraca i 9 žena", dodajući da se 16 osoba vode kao nestale.

Komentari 3

ZI
zimerman
01:56 07.06.2018.

Migranti a naročito ovi iz Afrike i Bliskog Istoka uglavnom muslimani ,rizikuju vlastite živote da bi se dokopali slobodne zemlje i zapadnog svijeta . A kada dodju i kad se smijeste , pljuju po tom istom narodu koji im jeje pomogao , a sve to uz blagoslov Europski i Američki ljevičara .

VL
TO
Toni70
12:09 07.06.2018.

Za one koji nisu znali da postoji zakon i pravo potapanja brodova čamaca koji prevoze izbjeglice . Barem važeće za Amere toje u Njemačkoj poznato objavljeno odavno ... (""ako bježe"" ! ) Ponekad se to odradi da bi se isprepadloadlo one nesigurne da ostanu doma da tamo poginu ili crknu od gladi. Tako da baš nebi svi do zad njega došli u spasonosnu europu. Jučer čujem kako njemačka vrača civile u Afganistan iz razloga jer je tamo sigurnosna situacija super sada . Naime prosječno bude ubijeno dnevno nekih smo 30 civila . Pored Cijelog NATO sveza koji se skloni i drži na sigurnome u posebno čuvanom dobro utvrđenom prostoru. To se zove u EU demokracija i pravo na azil nemaju jer su Ameri prilično uništili Talibane tamo . Dobro nije jer ih neki drugi redovito tamane ... prošle godine preko 10.000 civilista je ubijeno u Afganistanu ( što nas boli ona stvar, naravno tu nisu pripisani oko 3000 koje droneri eliminiraju jer su to tritorijalisti ,-neki ih zovu i teroristi... U EU gdje je 750 milijuna stanovnika je opasnost nas prama demokratskog Afganistana 2.500.000 puta manja opasnost od terorista i pogibelj nego u Afganistanu smo to neki nemogu da shvate ... Luda statistika je jedno a osječaj straha od pauka ili miša je jako velika pre velika kod nekih !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.