Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

U 24 sata preko Bajakova prešao 1171 kamion

bajakovo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
17.04.2020.
u 12:34

I osjetno pojačani promet teretnih vozila govori o sve povoljnijoj situaciji sa epidemijom koronavirusa

Situacija s pandemijom COVIDA-19 polako se smiruje, a to pokazuju i pojačane gospodarske aktivnosti kao i promet teretnih vozila. Potvrdio je to i načelnik PU Vukovarsko – srijemske Fabijan Kapular iznoseći podatke o prometu teretnih vozila na MGCP Bajakovo.

„Samo u četvrtak, tijekom 24 sata, preko Bajakova je prešlo 1171 kamion. O kolikom prometu se radi govori i podatak da kada bi ih poslagali jedan uz drugi da bi dobili kolonu dugačku oko 25 kilometara. U Vožnji bi ta kolona iznosila i do 40 kilometara. Taj promet je pred dane vikenda još i veći, a sve to govori i o pritisku na policajce i carinike, rekao je Kapular.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije