Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz škole

U 20 godina nitko se na njega nije žalio

školska ploča
Anto Magzan/PIXSELL
25.06.2013.
u 11:26

Ravnatelj sam škole četiri godine, ali i prijašnji ravnatelji također kažu da se na nastavnika nitko nije žalio - kaže ravnatelj Elkaz

Mato Elkaz, ravnatelj OŠ Bogoslava Šuleka u Slavonskom Brodu, reagirao je nakon što je u Večernjem listu objavljen tekst da je protiv G.Z. (50), nastavnika te škole, podignuta kaznena prijava jer ga se sumnjiči za iskorištavanje djece za pornografiju.

U tekstu, naime, stoji kako su neki roditelji nakon početnog šoka počeli javno govoriti o tome kako je i godinama prije ovog slučaja bilo pritužbi i prijava protiv G.Z. ali škola je, navodno, sve zataškavala. Elkaz tvrdi da to nije točno i kako se za više od 20 godina koliko taj nastavnik radi u školi nikada nitko nije požalio na njegov rad.

- Ravnatelj sam škole četiri godine, ali i prijašnji ravnatelji također kažu da se na nastavnika nitko nije žalio. Škola je zadnja ustanova koja bi takvo što zataškavala. Osim toga, moj prethodnik predložio je G.Z. za Nagradu grada Broda, koju je i dobio – kaže Elkaz i dodaje da spomenuti nastavnik još nije suspendiran, jer škola od ODO-a još nije dobila pismenu obavijest o podizanju optužnice protiv njega.

>>Profesore napadaju, blate ih na internetu, prijete im

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije