Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA RADNA MJESTA

Tvrtka s prosječnom neto plaćom od 1500 eura traži nove radnike. Evo koji su uvjeti...

Brežice: Predstavljanje novog projekta BeerPaas
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/4
18.03.2024.
u 10:05

Traže se četiri vozača viličara, a rok za prijavu je do kraja idućeg tjedna. Sezonski posao nudi se na određeno vrijeme, uz mogućnost stalnog zaposlenja

Pivovara Carlsberg objavila je javne natječaje prošlog tjedna u potrazi za dodatnim radnicima. Traže se četiri vozača viličara, a rok za prijavu je do kraja idućeg tjedna.

Sezonski posao nudi se na određeno vrijeme, uz mogućnost stalnog zaposlenja. Zahtjevi uključuju srednju školu, dok iskustvo nije presudno, piše Danica.hr.

Točni iznosi plaća za nove zaposlenike nisu objavljeni, ali prema neslužbenim informacijama, plaće za ova radna mjesta kreću se između 750 i 850 eura neto mjesečno. 

POVEZANI ČLANCI:

Pivovara Carlsberg je predlani imala oko 270 zaposlenika, a prosječna neto plaća iznosila je 1500 eura. Međutim, taj prosjek uključivao je i bonuse koje je dio zaposlenika dobio za postignute prodajne rezultate. Informacije o primanjima u prošloj godini još nisu dostupne.

 

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda tvornica koju američka tvrtka gradi u Osijeku, zapošljavat će 1500 ljudi

Brežice: Predstavljanje novog projekta BeerPaas
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije