Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvoproizvod
Povratak na članak

Izvozimo podove u 
cijelu Europu i Japan, a udarna su nam 
radna snaga – žene

Riječ je o tvrtki koja devedeset posto svojih proizvoda izvozi na europsko i svjetsko tržište.

Komentari 5

SU
sumar
18:08 04.02.2015.

Golube moraš znati da ovo nije ŠUMAR nego gazda pilane,ako netko stane kod klade nemora značiti da se razumije u šumu važno da dobro proda proizvod i da radnici odnosno radnice prime svoj novac za svoj rad, a drvoproizvod je od nekada bila firma dosta poštena još kad sam ja vozio klade na pilanu davnih 80 godina.

VL
SI
simka2015
17:09 04.02.2015.

Slazem se u potpunosti sa navodima g. Lesica - proizvodnja je baza za opstanak zemlje a nase drustvo se od starta okrenilo trgovini, ''deindustrializacija" zemlje i dalje traje, za nas je otvaranje punkta Ikee ''svijetski dogadjaj'' umjesto da se dicimoo poduzetnicima koji otvaraju (ili pokusavaju otvoriti) proizvodne pogone, pa i one od 10-ak radnika ... Drvna industrija bi trebala biti od posebnog strateskog znacaja za Hrvatsku, imamo bazu (sume) i znanje, parketna proizvodnja (masivni parketi a la Drvoproizvod) je znacajna, jedna od vodecih u Europi i tu smo konkuretni, imamo ''ime'' - ali moramo doma srediti stanje oko sirovine, pravilne raspodjele, zabraniti izvoz-mesetarenje sa trupcima i sl.! Ne moze biti da tvornice tipa Drvoproizvod (a ima ih jos na desetke takvih) u veljaci nema zaokruzeno sirovinsku bazu za tekucu godinu!!! Proizvodnja, otv aranje novih pogona, izvoz, uz turizam kod nas, su glavni nasi aduti i ne bude li to glavna (i jedina) briga nase, sadasnje i buducih, vlada, necemo daleko dogurati!

VL
BA
bajo2
14:43 04.02.2015.

tako treba!i ja bih zaposljavao zene,samo mi ne daju bas neke dozvole za to!

VL
Avatar germanikus
germanikus
17:22 04.02.2015.

Todorić i Tedeschi izvoze u cijeli svijet a glavni robovi su mu Slovenci!

VL
GO
golub
16:24 04.02.2015.

Ovaj šumar ne zna što govori. Sramotno je da je udarna snaga žene, umjesto da žene kao sposobnije vode podužeća a šumar da se primi šumarskog posla, da se izvozi proizvode a ne sirovinu Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.