Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tvrtka Boso razveselila vrtićku djecu u sklopu 25. festivala glumca

Tvrtka Boso
Foto: Promo
1/2
15.05.2018.
u 14:45

Na Teninom salašu mališani vinkovačkih vrtića pogledali predstavu „Kikijev cirkus u životinjskom carstvu“

Povodom održavanja 25. festivala glumca u Vukovarsko-srijemskoj županiji, tvrtka Boso d.o.o. i kazališna družina „Asser Savus“ organizirali su besplatno gledanje predstave za sve mališane vinkovačkih vrtića na Teninom salašu. Djeca su u ugodnom ambijentu salaša pogledala predstavu „Kikijev cirkus u životinjskom carstvu“ kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.

Već četvrt stoljeća glumci iz svih krajeva Hrvatske dolaze u gradove Vukovarsko-srijemske županije kako bi proslavili umjetnost i svoje glumačko umijeće. U sklopu ovogodišnjeg izdanja Festivala glumca oko 400 djece vinkovačkih vrtića, zajedno sa svojim odgajateljicama, odazvalo se pozivu tvrtke Boso d.o.o. te uživalo u gledanju predstave namijenjene njihovom uzrastu. Predstava „Kikijev cirkus u životinjskom carstvu“ duhovita je i dirljiva priča o prijateljstvu s poukom kako je sve moguće kada smo tu jedni za druge. Nakon odgledane predstave, mališani su se zasladili sokovima „Maraska“ te krafnama vinkovačkog proizvođača pekarskih proizvoda „Pekar“.

Foto: Promo
O Teninom salašu

Tenin salaš u Vinkovcima predstavlja oazu netaknute prirode na samoj periferiji grada daleko od užurbane vreve. Zahvaljujući prirodnom okruženju, okolnom zelenilu i parkovima, igraonicama te životinjama koje se nalaze oko njega, najmlađi posjetitelji iskoristili su dan te uživali u međusobnom druženju, kao i junacima predstave zagrebačkog kazališta. Vrhunska gastronomska ponuda i usluga Teninog salaša pruža savršeno okruženje i za organizaciju događanja poput domjenka, obiteljskih druženja, poslovnih okupljanja te svadbenih svečanosti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije