Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA PREDSJEDNICA?

Pozvali je da se kandidira: Tviteraši uvjereni da će ona pobijediti Trumpa

Hillary Clinton i Michelle Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.11.2016.
u 22:25

Do 2020. ima još dosta vremena pa treba vidjeti hoće li Michelle nakon dva mandata svog supruga u Bijeloj kući i sama biti zainteresirana za taj posao

Pobjeda Donalda Trumpa na američkim izborima šokirala je mnoge, a pogotovo one koji su bili uvjereni da će nova predsjednica biti Hillary Clinton.

Trebala je to biti prva žena na čelu SAD-a, no sada su neki demokrati uvjereni da će ta titula pripasti Michelle Obama, sadašnjoj prvoj dami.

Na Twitteru su mnogi već počeli iskazivati svoju podršku Michelle Obami na idućim izborima, koji će se održati 2020. godine, s hashtagom #Michelle2020.

– Hej, Michelle Obama, možeš li se natjecati za predsjednicu 2020.? Amerika treba nekoga razumnog za kormilom – napisao je jedan korisnik Twittera.

Do 2020. ima još dosta vremena pa treba vidjeti hoće li Michelle nakon dva mandata svog supruga u Bijeloj kući i sama biti zainteresirana za taj posao. 

>> Što se dogodilo?! Evo kako je Trump 'oteo' pobjedu Hillary

>> Najslikovitiji stanar Bijele kuće u povijesti: S 13 godina izbačen iz škole pa ga otac poslao 
na vojni dril

Komentara 4

NA
nanonone
22:49 09.11.2016.

Hahaha

DA
Darko22
23:34 09.11.2016.

twiteraši su vjerovali da je pobjeda killary sigurna i smijali su se trump...ne smiju se sada baš više.

LI
lipotan
01:26 10.11.2016.

Do 2020 svi demokrati ce iseliti u Canadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije