Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirala javnost

TV zvijezda odlazi u samostan nakon 25 godina života ispred kamere

Martina Purdy
Foto: Youtube Screenshot
1/2
15.10.2014.
u 19:53

Odluka koju je donijela politička dopisnica Martina Purdy šokirala je javnost koja joj je poželjela sve najbolje u novoizabranom pozivu

Jedna od najpoznatijih BBC-jevih novinarki u Sjevernoj Irskoj, koja je punih 25 godina života provela ispred kamera, odlučila je napustiti karijeru te postati časna sestra.

Odluka koju je donijela politička dopisnica Martina Purdy šokirala je javnost koja joj je poželjela sve najbolje u novoizabranom pozivu, piše The Independent. Purdy se obožavateljima obratila putem Twittera, gdje je objasnila razloge zbog kojih BBC napušta nakon 15 godina vjernosti.

– Znam da mnogi od vas neće razumjeti ovu odluku. Ona nije bila laka, ali je odabrana s ljubavlju i velikom radošću – kazala je opisavši novinarstvo kao iznimno poticajnu profesiju.

– Nedostajat će nam njezina mudrost – komentirala je Kathleen Carragher, direktorica BBC-ja u Sjevernoj Irskoj. Podsjetila je da je Purdy jedna od najtalentiranijih i najmarljivijih dopisnica koje su ikada imali.

>>Bozanić napao 'lijevu časnu' Teresu Forcades: To je anti-redovnica!

>>Venezuelka koja je htjela postati časna sestra nova je Miss svijeta

Komentara 21

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:33 15.10.2014.

Kad te Bog pozove, nema mrdanja! Mnogi su pozvani, ali malo je odabranih!

TR
trpimirprvi
22:43 15.10.2014.

Svaka cast!

FO
Fonja
23:14 15.10.2014.

Što više znanost napreduje, to je više dokaza da ovaj svijet nije nastao slučajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije