Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve će biti u redu'

Tužna priča o fotografiji koja je rasplakala svijet: Brat tješi bebu na kauču...

beba
Foto: Instagram/mschikee
12.03.2017.
u 23:00

Tada je William rekao mlađem bratu, koji ima rijedak oblik raka u terminalnoj fazi: 'Veliki brat je ovdje. Sve je u redu".

Majka je na fotografiji "uhvatila" dirljiv trenutak u kojem trogodišnji dječak umiruje svog četiri mjeseca starog brata, piše Independent.  

Kada su William (3) i četveromjesečni Thomas utihnuli, njihova majka, Australka Sheryl Blanksby je očekivala da nešto nije u redu. No, kada je ušla u sobu, vidjela je predivan prizor braće koja su razmjenjivala dodire na kauču. Tada je William rekao mlađem bratu, koji ima rijedak oblik raka u terminalnoj fazi: 'Veliki brat je ovdje. Sve je u redu". Thomasu su liječnici dijagnosticirali rijedak i agresivan oblik karcinoma. 

"Tada opet počnem plakati..."

Blanksby je uz fotografiju na Instagramu napisala: 'Ja sam se spremala u kupaonici, a suprug je bio u kuhinji. Djeca su utihnula, posebno stariji sin. Znate već što se događa kada su djeca tiho. S fotoaparatom sam ušla kako bi snimila što rade. Očekivala sam da će beba biti prekrivena Nutellom ili nešto takvo", napisala je uz fotografiju Blanksby. 

Na svom blogu napisala je kako se nosi s činjenicom da je njezina beba smrtno bolesna.  - Ne mogu ni početi pokušati opisivati bol koju osjećam svaki puta kada pogledam u njegovo lice. Srce mi se slomi svaki puta kada mi se nasmiješi jer znam koliko će mi nedostajati kada sve bude gotovo. I kada pomislim da moje srce to više ne može izdržati, onda se slomim još i više kada me tužno pogleda u trenucima kada ga boli - napisala je. 

- Probudim se sa željom da je sve to ružan san, ali potom pogledam u Thomasa i znam da je stvarno. Tada opet počnem plakati. Uplašena se vratim u krevet i molim se da nam to neće biti posljednja - napisala je u emotivnom statusu Blanksby. 

 

>>Glumica objavila fotografiju sa simptomom raka koji nije primijetila godinu dana

>>Menopauza ubrzava starenje i rizik od raka

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modrulj
00:55 13.03.2017.

Strasno. Nema gore stvari nego kad bolest napadne djecu. Tuga da bi i kamen zaplakao.

PA
Pajkoslava2
00:08 13.03.2017.

😢 tuzno..

Avatar Parousia
Parousia
10:05 13.03.2017.

Neka vas dragi Bog blagoslovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije