Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVA ISTRAGA PROTIV AGROKORA
Povratak na članak

Tužiteljstvo dobilo još mjesec dana za odluku o optužnici

Agrokor je oštećen za 1,1 milijardu kuna, tužiteljstvo je u istrazi potrošilo 13 milijuna kuna, najviše za vještačenja

Komentari 4

KO
Kokoiduhovi
07:54 18.08.2020.

Čudo jedno koliko vrlo složenih predmeta imamo; zato do sada nitko nije zatvoren, kamo li da mu je oduzeta i zadnja lipa, vila, helikopter,jahta, stan u Londonu, Parizu, Rimu. Što ćeš kada su utajivači i drparoši, pametniji i stručniji odod državnih odvjetnika, revizora...a o ostalima da ne zborimo.

VL
BA
Barbasmora
21:27 17.08.2020.

Dobro bi bilo da se tudjmanovog hdz prijatelja oprosti svih komunistickih optuzbi!

VL
DU
Deleted user
20:26 17.08.2020.

Svim zaposlenicima tuziteljstva treba barem 5godina i to da danonocno rade donijeti odluku i razumjeti sve vezano za agrokor...a optuznica po narudzbi e to je vec nesto drugo...

VL
AM
Ante_Matic
12:18 18.08.2020.

Todorić je kriv jer je izvlačio novac za svoj luksuz. Direktori su krivi jer nisu plaćali dobavljače. Porezna uprava jer je tolerirala neplaćanje. Plenković jer je pomoću svojih borgovaca opljačkao Todorića. Problem se jednostavno mogao riješiti da su se evidentirani dugovi pretvorili u postotke vlasništva kako se to radi u civiliziranom svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.