Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZDOR U EU?
Povratak na članak

Tusk: Obvezne kvote za migrante nemaju učinka

Podjele među državama članicama jasno su vidljive na pitanjima migrantskih kvota, ali i ekonomske i monetarne unije (EMU)

Komentari 4

IB
ibiza
20:29 15.12.2017.

hvala bogu ,pa vidili su Cesi,Slovaci ,Poljaci i Madari kako vo je stanje u Zapadnoj Evropi oa su oprezni dok nebude kasno

VL
DO
domolub
21:01 15.12.2017.

tako je super

VL
KO
kordunmoj75
08:32 16.12.2017.

To je barem lahko rjesiti,koja drzava ne zeli primiti izbjeglice,po uzrou na ostale drzave,jednostavno ukinuti financijsku potpru toj drazvi,ili je jednostavno izbaciti iz aeu-zajednice,jer je jasno da istocne drzave europe,gdje smo i mi,zele svoje gradjane prebaciti u bogate zapadne drzave,dada mogu iste plajckati,a ne zele dati nista zauzvrat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.