Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GRANICI

Turski vojnik poginuo u okršaju s Islamskom državom

Turska vojska
Foto: ilustracija
23.07.2015.
u 23:23

Turska je u međuvremenu dopustila SAD-u da izvede napade na Islamsku državu iz turske zračne baze Incirlik

Turski vojnik poginuo je u razmjeni vatre između turske vojske i boraca Islamske države na sirijsko-turskoj granici, u južnoj provinciji Kilis.

Okršaj se dogodio nekoliko dana nakon samoubilačkog napada na jugoistoku Turske u kojemu je poginulo 32 ljudi, a za koji je okrivljena Islamska država.

Turska je u međuvremenu dopustila SAD-u da izvede napade na Islamsku državu iz turske zračne baze Incirlik. Turska je prethodno branila snagama predvođenima SAD-om da koriste tu bazu, no čini se da ih je napad na njihovu vojsku naveo da se predomisle.

>> Erdoganova kći liječi ISIL-ovce, a sin im pomaže da prodaju ukradenu naftu

>> 'Ne dirajte ISIL, krvi će u Turskoj biti do koljena'

Komentara 1

ED
Edomajka
03:47 24.07.2015.

Sva sreća pa ja ovo ljeto idem u Tursku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije