Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U intervjuu

Turski premijer optužio izraelskog za terorizam: Sam Netanyahu je ubijao

Ahmet Davutoglu
Reuters/PIXSELL
17.01.2015.
u 09:15

Također je istaknuo da će mir na Bliskom Istoku i istrebljenje ekstremističkih skupina biti gotovo nemoguće bez uspostavljanja Palestinske države.

Turski premijer Ahmet Davutoglu jučer je optužio izraelskog premijera Benjamina Netanyahua za terorizam, javlja Reuters, a prenosi Haaretz.

U intervjuu za Reuters kazao je da su izraelske provokacije poput bombardiranja Gaze doprinijele radikalizaciji u muslimanskom svijetu.

- Sam Netanyahu je ubijao, njegova vojska je ubila djecu na igralištu. Ubili su naše državljane i američkog državljanina u međunarodnim vodama. To je terorizam- rekao je Davutoglu. Također je istaknuo da će mir na Bliskom Istoku i istrebljenje ekstremističkih skupina biti gotovo nemoguće bez uspostavljanja Palestinske države.

- Ako želimo uspostaviti red i mir na Bliskom Istoku, eliminirati sve ekstremističke snage, moramo riješiti palestinsko pitanje- izjavio je Davutoglu.

>> Izrael prosvjeduje jer je britanski parlamentarac tvitao 'Je suis Palestinian' 

>> Kasapović: Moralna je obaveza Europe priznati Palestinu

Komentara 88

SA
sablja810
09:32 17.01.2015.

A sta je sa terorom Izraela posljednih 30 godina

JO
jozomali
09:26 17.01.2015.

i ljudima koji površno poznaju prilike na bliskom istoku je posve jasno da Palestina mora dobiti svoju državu

JO
jozomali
09:25 17.01.2015.

opa....netko se "usudio" reći kako stvari zaupravo stoje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije