Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokolj u klubu
Povratak na članak

Turski premijer: nije još jasno tko je izveo napad na Istanbul

Turska ministrica za obitelj rekla je da među žrtvama ima Saudijaca, Marokanaca, Libanonaca i Libijaca.

Komentari 8

Avatar tetina
tetina
17:59 01.01.2017.

....pa koja poremećena osoba moraš biti pa upadati među ljude i nasumice ubijati ...

VL
Avatar jebb
jebb
16:57 01.01.2017.

Od obavjestajnih sluzbi je ostao samo mit iz James Bond filmova... Krvoloci operiraju bez ikakvih problema, gdje god pozele, kad god pozele...

VL
DU
Deleted user
17:14 01.01.2017.

vrag je izveo i osmislio napad..uz pomoc svih politicara ..svih boja koza..i sad likuje..i to nije kraj..dok je njih..

VL
Avatar moskva
moskva
19:10 01.01.2017.

Tako je to. čim Amerima okreneš leđa i okreneš Rusima desi ti se repriza u Nici

VL
Avatar moskva
moskva
19:37 01.01.2017.

ZAŠTO MEDIJI NE PIŠU O OVOME?...... Pre 10 dana u Istanbulu, američki obaveštajci u istom klubu…Vlasnici istanbulskog noćnog kluba u kome su nepoznati napadači izveli smrtonosni napad u novogodišnjoj noći dobili su upozorenje obaveštajaca pre desetak dana. Kako prenose turskiski mediji, jedan od vlasnika Mehmet Kočarslan je rekao da informaciju o mogućem napadu dobio od „američkih obaveštajaca“. „Upozoreni smo pre desetak dana i preduzeli smo određene mere. Ipak, pogledajte šta se dogodilo. Ovakav napad ne može da se spreči“, rekao je on, prenosi Hurijet. Prema dostupnim informacijama, napad su izvele jedna ili dve osobe obučene u kostim Deda Mraza, a bili su naoružani „kalašnjikovima“. U poznatom istanbulskom klubu Reina je u trenutku napada bilo između 700 i 800 ljudi, a desetine ljudi je ubijeno ili ranjeno. Neki posetioci su u panici bežali na drugu stranu kluba i skakali u more.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:40 01.01.2017.

Između terorizma i ovršnog zakona van pameti skoro da i nema razlike, jedno a i drugo usmijereno je isključivo protiv čovijeka i obitelj, znam da nije neka usporedba al dalo bi se razglabat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.