Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo tragedija

Turski borbeni zrakoplov umalo pokosio gledatelje aeromitinga

zrakoplov,aeromiting
Foto: Youtube Screenshot
1/2
07.07.2014.
u 16:39

Dok su gledali akrobacije koje su u zraku izvodili različiti tipovi zrakoplova, u jednom trenutku uočili su da im se približava turski borbeni lovac F-16 koji je letio izrazito nisko

Posjetitelji aeromitinga koji se nedavno održao u britanskom gradu Lincolnshireu očekivali su uzbuđenje, ali ne ono koje bi ih moglo koštati života.

Dok su gledali akrobacije koje su u zraku izvodili različiti tipovi zrakoplova, u jednom trenutku uočili su da im se približava turski borbeni lovac F-16 koji je letio izrazito nisko, piše The Lincolnite.

Uzbuđenje je ubrzo zamijenila panika jer je u nekoliko trenutaka svima postalo jasno da bi se zrakoplov mogao srušiti među gledatelje. Tragedija je na kraju izbjegnuta ''za dlaku'', a šokirani posjetitelji zanijemili su u trenutku dok im je letjelica prelijetala nekoliko desetaka centimetara iznad glava.

>>Zrakoplov se srušio na poslovnu zgradu. Posada poginula?

Komentara 5

SL
slatix
17:06 07.07.2014.

Ne dramatiziraje, na mitinzima a i na pistama se to redovno radi to je publika baš i tražila. goglajte jet low pass

SA
samograd
18:47 07.07.2014.

bolje je turcima da se drže sablje i konja

DU
Deleted user
12:24 08.07.2014.

evo gledam već 10 puta i nigdje panike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije