Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SARAJEVU
Povratak na članak

Turska protiv promjena granica na Balkanu: 'Ugrožava se stabilnost regije pa i kontinenta'

"Ako za primjer uzmemo BiH govorimo o situaciji koja bi mogla ugroziti stabilnost Balkana, pa čak i Europe. Turska kao balkanska zemlja daje punu podršku političkom jedinstvu i teritorijalnom integritetu BiH", kazao je Cavusoglu

Komentari 12

MP
miroslav.petkovic.7564
14:08 05.05.2021.

Zna se di cilja turkanovic da mase opet sa svojin zastavan u BIH..Hrvatin obavezno treci entitet a ostalo po dogovoru.Kog ovaj Komsic predstavlja.

VL
KL
Kljepepanj
16:59 05.05.2021.

Gle ove face, stari moj ako mogu ikako zamisliti čobane u odijelima to je to

VL
IK
ikbmibm
14:00 05.05.2021.

Kaj Erdogan ima razgovarat s Hrvatskom,kao potpisnicom Daytonskog sporazuma.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:18 05.05.2021.

Potpuni promasaj svih hrvatskih politika do sada , dolazi na naplatu , Hrvati gube konstitutivnost a BIH postaje islamska drzava u srcu Hrvatske , prva vehabijska sela su sat voznje od Zagreba Rijeke i Splita , na granici sa Hrvatskom , tisuce migranata i bivsih isilovaca cekaju u kampovima , a mi zivimo od turizma

VL
SK
skakavac0111
16:24 05.05.2021.

Erdogan je isti kao Dodik i Izetbegovic, ali komunicirati se treba i mora.

VL
SO
Sotona
14:24 05.05.2021.

Hrvatski NATO saveznik kao on je protiv a zašto se baš te Turke pita koji nemaju blage veze sa tim i o tome . Jesmo se mi ikada požalili hej turčinu Zašto držiš več neke i po 10 godina- mijonejone zarobljenih -izbjeglica pod šatorima i iza bodljikave žice kod sebe i gotovo sve zemlje NATO države saveznice te moraju da ih hrani oblači lječi školiju i što sve ne ?kad su naši mišli tamo i učili tursku kako da se ponaša prema Grcima ? Hrvatskoj to ne padne ni na kraj mozga da pita jer zna se ....A dali si ti turčine zato da se od jugoslavije otme ratom bombanjem dio države -tim načinom promjeni granica prema Kososvu ? Zar narodi nemaju isto pravo kao i ostali do sada koji su se referendumom +silom se oslobodili... A ovi danas žele mirnim putem zakonskim refefendumom da se proba razgovor i dogovor ?Ili je bolje u mržnji i tugi dlje vjkečeno zajedno nasilno jer su sujedi plašljivi NATO Jer kod Tita vrijedio zakon slobodnog opredjelejnja a odkada je danas običaj da Turska ili Koreja ili Mozanbik određuje drugim državama dali će dogovorom riješiti granice . Na osnovu ćega Turska ima pravo da se izjašnjava iplaši Hrvtsku i njen nestbilan narod zbog toga ako se tgreba mora da riješi i ta zadnja malla Jugoslavija jednom za uvijek ????

VL
SI
sisavac
14:13 05.05.2021.

a jel turska poštuje granice sirije? ono, pokaži na svojem primjeru da se držiš nekog principa. a ne da drugima dociraš što i kako, a sam radiš svašta. sve puno nekih amerikanaca!

VL
DU
Deleted user
10:35 06.05.2021.

prokužili su tko razbija Bosnu

VL
FA
fajlpz
18:21 05.05.2021.

Evo ga i Komšibegović u Turskoj.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
19:52 05.05.2021.

Šćeta Turci više nisu sila , a od deklaratorne podrške malo fajde. Od nekadašnjeg turskog vilajeta sada imamo nefunkcionalnu državu u kojoj nitko nikomu ne vjeruje. Pitam se samo kome tu smrde noge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.