Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat
Povratak na članak

Turska novinarka V. Özerdem ipak će se braniti sa slobode

Özerdem je umjesto pritvora izrečena mjera zabrane napuštanja privremenog boravišta, odnosno svakog će se dana morati javljati policiji

Komentari 7

GR
Gradinar
15:39 17.09.2012.

Ako je tko pratio, a zbog nasilja TV postaja u Hrvatskoj, rijetki NISU, mogli smo primjetiti kako premijer Milanović zanosno viče - Neće moja Vlada izručiti turskoj...... Ne znam koliko je ljudi shvatilo da je to jednako kao da milanovićć počme vikati - Garantiram da je suša pogodila Slavoniju..... Jasno je svakom debili da Milanović i njegova VLADA ne SMIJU ni pomisliti izručiti novinarku Turskoj, ako neće u otvoreni rat sa Njemačkom i standardima EU! To je uistinu veliki podvig ovoga debila na čelu države.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
16:00 17.09.2012.

Eto...naši suci su prosuđivali i prosuđivali....jadni nisu znali što da rade....a onda je progovorio prvi sudac Milanović i novinarka se našla na slobodi.

VL
PR
prepri43
16:01 17.09.2012.

Konačno nešto pametno od Milanovića!

VL
Avatar drug tito
drug tito
16:55 17.09.2012.

MOJA Vlada...reče Zoki...a ja sam mislio da je to Vlada RH ali nije nego Zokijev...

VL
OG
Oger
18:41 17.09.2012.

17.09.2012. u 15:39h Zveč je napisao/la: .................................... ------------------------------------------------------- Ako je netko tu debil onda si to ti. Neznalacku odluku dubrovackog zupanijskog suda o izrucenju nisi smatrao debilnom ! A odluka je pokazala kako tamo u Dubrovniku pojma zivog nemaju oo progonu kriticara drzavne politike u Turskoj. Da su bili informirani o situaciji te zene ne bi donijeli takvu odluku i vlada se ne bi trebala umijesati.

VL
Avatar madcap
madcap
18:52 17.09.2012.

Sanader, koliko, jednom mjesečno, a ova poštena žena mora se javljati policiji dvaput tjedno. Hrvatsko pravosuđe je dublja močvara i od HDZ-a!

VL
VA
vadis
22:47 17.09.2012.

Zakoni se moraju postivati. U principu Hrvatska mora popraviti nadekvatnu, lijenu i neucinkovitu administraciju koja ljudima zagorcava zivot. Strukture drzavne uprave su tu radi gradjana, nisu gradjani radi njih!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.