Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Turizam u strahu od terora

turisti
Foto: screen shot/Deutche Welle
25.01.2016.
u 10:32

Čak 60% Nijemaca kaže da će idućeg ljeta ciljano zaobići neke zemlje

Siječanj je i milijuni Nijemaca upravo planiraju gdje će provesti godišnji odmor. A na odluku o tome kamo će otići, neće utjecati samo kvaliteta hotela, čistoća vode za kupanje i kulturna ponuda – već i osjećaj sigurnosti.

Točnije: strah od terorističkih napada. Čak 60% Nijemaca kaže da će idućeg ljeta ciljano zaobići neke zemlje. Među njima bi mogla biti i Turska. Nakon napada u Istanbulu turističke agencije su odmah počele nuditi besplatnu mogućnost storniranja putovanja u tu zemlju, koju godišnje posjeti oko pet milijuna Nijemaca. 

>> Islamska država preuzela odgovornost za napad u Tunisu

>> 

Komentara 5

Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
11:05 25.01.2016.

Evo prilike da Hrvatska poveća broj gostiju. Što se tiče ovih 5 milijuna njemaca godišnje u turskoj, pitate li se koliki je broj od toga turaka sa njemačkom putovnicom.

Avatar superhik74
superhik74
18:09 25.01.2016.

Sada su se sjetili da ce u Turskoj, Tunisu, Maroku i Egiptu biti razneseni bombom ili upucani, dok ce se u Grckoj na zalost kupati zajedno s plutajucim lesevima utopljenih Sirijaca.

JN
jnhjftzdztg
18:29 25.01.2016.

Još malo i mislim da nitko neće ić nikamo,naročito ako se (a najvjerojatnije hoće) nastavi dolazak silnih izbjeglica među kojima je,eto, bilo i terorista. Svatko će misliti-bolje da ostanem doma pa da budem živ. Jer ovo u što se Europa,, zapravo cijeli svijet počeo pretvarati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije