Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva reklama!

Oko 300 milijuna Kineza pogledalo emisiju o Hrvatskoj, evo tko ih je sve oduševio!

Emisija o Hrvatskoj na kineskoj televiziji
Foto: Screenshoot
1/12
03.01.2018.
u 10:15

Kineski mediji navode da taj show uvelike utječe na javno mnijenje, pogotovo gdje će Kinezi putovati

Na kineskom Hunan TV-u nedavno je emitirana emisija o Hrvatskoj koju je, kako se procjenjuje, pogledalo 300 milijuna ljudi čime je hrvatski turizam dobio veliku reklamu. 

Sredinom listopada u Hrvatskoj je bila velika ekspedicija novinara, kineskih poznatih osoba, glumaca, producenata i drugog osoblja jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih kineskih emisija 'Day Day Up'. 

Kineski mediji navode da taj show uvelike utječe na javno mnijenje, pogotovo gdje će Kinezi putovati, piše Slobodna Dalmacija

 

Kineska ekipa snimala je u Zagrebu i Dubrovniku te su kušali mnoge hrvatske specijalitete, a Hrvatsku su predstavljali, između ostalih, Ana Rucner, Maksim Mrvica, Miroslav Ćiro Blažević, Jelena Rozga, Folklorni ansambl 'Linđo'...

Redatelj Linfeng Hu rekao je da je ta emisija, jedna od najgledanijih s oko 300 milijuna gledatelja te da u njoj spajaju kulturu i turizam. Hu je u svojoj emisiji obavezno htio ugostiti trenera Miroslava Ćiru Blaževića. 'Vodio sam pet reprezentacija i kada me pitaju gdje mi je bilo najljepše ja odmah kažem – u Kini', rekao je Ćiro i 'zaradio' snažan pljesak voditelja i glumaca. 

U emisiji, koja je trajala sat i 40 minuta, nastupila je Jelena Rozga u uskoj crnoj haljinici, dok je Lana Jurčević otpjevala 'Ludo ljeto'. 

Pogledajte i galeriju: Ovo je novi hrvatski turistički spot

Emisija o Hrvatskoj na kineskoj televiziji
1/8
Ključne riječi

Komentara 9

IV
ivan3
16:40 03.01.2018.

Klempo-Odgovori mi sta bi tebi najvise odgovaralo,mozda da oni uopce ne dodju,a da ti posalju za troskove sto bi potrosili.Sjedi lijencino jedinica ko kolac.

RE
Really
17:33 03.01.2018.

Pevaljka Rozga nek i ostane tamo

DU
Deleted user
10:36 03.01.2018.

Evo... dolaze... turisti... iz kine... pit će i hrvatsku vodu... i zrak ćemo im podati... bit će biznisa... i to velikog... blago nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije