Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar Banožić:
Povratak na članak

Turistički projekti na državnoj imovini Kupari i tri lokacije u Puli ovise o lokalnoj razini

Već par godina početak realizacije čeka projekt Kupari I. u Župi Dubrovačkoj, za kojeg se investitor, tvrtka Avenue ulaganja (iza koje stoji ruski kapital), našao još 2015., što je prihvatila i tadašnja Vlada, te je taj projekt, prema tadašnjim prvim najavama, trebao biti dovršen i prve goste primiti u 2020.

Komentari 3

ZD
zdenislav
09:35 03.02.2020.

sto je juga stvorila jad i bjeda hlace hlace si morao ici kupovati u italiju a da ne pricamo o kavi gorivu bonovima itd.

VL
AO
ante.oreskovic75
08:11 03.02.2020.

Nije krv IDS,kriva je vlada i država!Zašto ne daju koju milijardu kao i za Uljanik?Kupari su dobar posao ali mjesna zajednica eto brzo radi i lokalni ljudi imaju koristi imod njihovih obećanja!Blago njima a uz njih i nama!

VL
DU
Deleted user
08:06 03.02.2020.

Bogami ,ovi oslobodioci nisu u stanju pofarbati ono što je juga sa hrvatskim narodom stvorila. I opet ne valja. O stvaranju nečega za narod korisno je ravno kao kad bi nekom tipu u brazilskom plemenu dali čekić kak bi kompjuter popravil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.