Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvosmisleni natpisi
Povratak na članak

'Turisti, opuštanje u Hrvatskoj čini vas seksi!'

Među novim porukama i “Fjaka, lako za uloviti, teško za objasniti”, “Igre žeđi”, “Jedi kao lokalac, osjećaj se kao lokalac”

Komentari 7

AU
austrougarskigeneral
17:36 17.06.2018.

uzivanje

VL
PE
peugeot
17:05 17.06.2018.

"Jak" neki slogan! Je li autor ovog spustajuceg-opustajuceg slogana sam dosao na ovu glupu ideju ili mu je neko pomagao? Grcka samo ceka ovako 'osmisljene' hrvatske turisticke slogane. Nije dosta sto Grcka neprestano drzi Hrvatskoj "visoke lekcije iz turizma" i uzima od turista 30 milijardi eura godisnje, nego Hrvatskoj jos samo treba ova slogan-glupost.

VL
OC
ognjen.cedic
08:21 18.06.2018.

Trenutacno u Skradinu, te kao turista iz Srbije, mogu reci da vama reklame ne trebaju. Jednostavno Hrvatska, ko razumije shvatice. Ne mogu se druge destinacije meriti sa vama, ne trebaju vama sexi reklame, gole zadnjice i slicno. Imate najlepse more , prelijepu zemlju i sta vise? Djeluje samo da vam treba malo gospodarskoga plana, inace je sve tu sta treba.

VL
ST
stefj
17:00 17.06.2018.

Uvijek s reklamom treba gledati tržišta na koja se ta reklama plasira... Kod nas se previše podcjenjuje ta aluzija na sex, ako pogledate reklame koje do nas stižu iz sjevernijih zemalja, skoro sve reklame su tako usmjerene. Sve je usmjereno druženju, seksu i zabavi... To je vjerojatno normalno, ako ljudi rade pod pritiskom cijele godine, stalno su pod stresom, onda žele nešto što će ih opustiti, zabaviti i zadovoljiti. Budući da se droga ne smije reklamirati, onda ostaju ostale stvari... Tak da nek se razni moralisti malo zamisle, stražnjica u domaćoj reklami ili natpis na domaćoj majici je za osudu, a npr. poziv na grupnjak u BonBon reklami je OK? Ta bonbon reklama je otprilike iz istog razdoblja kada i stražnjica, no nitko nije graknuo protiv toga...

VL
VE
vesahik
17:20 17.06.2018.

..gdje je dozvola za objavu ovih slika ???

VL
MU
mulag
06:45 18.06.2018.

kaj me slikas mamicu ti tvoju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.