Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARENI

Turisti bijesni: Iznajmili luksuznu vilu na Hvaru koja na postoji! Našli samo krš

Prijevara
Foto: Twitter/JulieFelice_
1/3
20.08.2019.
u 11:38

Turistkinja Julie pisala je na Twitteru kako su im susjedi rekli kako nisu prvi koji su prevareni.

Grupa francuskih turista stigla je na Hvar gdje su unajmili vilu preko Bookinga za 6420 eura, međutim po dolasku ispostavilo se da vila ne postoji i kako je riječ o prijevari. 

Turistkinja Julie u tvitu Bookingu, preko kojeg su rezervirali vilu, navela je da su joj susjedi rekli da ovo nije prvi puta i da su i drugi bili prevareni. 

 

Foto: Twitter/JulieFelice_

- Zvali smo službu za korisnike, ponudili su nam povrat novca u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smještaja, ali o našem trošku - napisala je Julie na Twitteru ustvrdivši kako joj je agent korisničke službe Bookinga rekao nakon peterosatnog razgovora kako nije njegov problem što će oni spavati vani. 

 

Prevareni turisti se sada, prema Julienom Twitteru, nalaze u Splitu bez smještaja. 

Neki od korisnika Twitter ispričali su kako su oni bili prevareni i kako su dobili na kraju povrat novca, a neki su im pak posprdno naveli kako je njima bilo super na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.  Međutim, na svojem Twitteru prevarena turistkinja samo je retvitala one koji su se žalili kako su bili prevareni. 

Ključne riječi

Komentara 17

VO
vorda400
12:12 20.08.2019.

hahahahaha dobro su prošli bar je još otok Hvar na mjestu

DU
Deleted user
13:28 20.08.2019.

Zasto ljudi u komentarima opet pljuju po Hrvatima hrvatskom turizmu, sliku vile je na Booking mogao uploadati i neko iz Sjeverne Koreje ili Srbije

OB
Oblivion
14:40 20.08.2019.

Ide u tuđu zemlju i koza nezna koristiti google earth ili maps da vidi gdje je što. Ja si provjerim svaku ulicu, udaljenost do plaže, street view ako je moguć. Frend tako unajmio apartman pa morao ići skoro 2 km dalje na plažu jer je vlasnik apartmana u svađi sa svim susjedima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije