Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršaj na granici

Turčin na Bajakovu htio unijeti u Hrvatsku plinski pištolj Magnum

bajakovo
Goran Ferbežar/Pixsell
29.08.2011.
u 09:00

Policijski službenici pretražili su Renault francuskih oznaka 47-godišnjeg turskog državljanina

BAJAKOVO - Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Hrvatsku, policijski službenici kontrolom osobnog automobila, marke Renault francuskih oznaka, kod 47-godišnjeg turskog državljanina, među osobnim stvarima pronašli su plinski pištolj marke Cobra Magnum 2002 call 9 mm, sa 4 komada pripadajućeg streljiva, a koje nije prijavio policijskim službenicima, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Turski je državljanin uz optužni prijedlog doveden u Općinski sud u Vinkovcima radi počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
12:32 29.08.2011.

Sram ga bilo : doibro da nije zapucao i ubio nekog

KA
karambita
13:03 29.08.2011.

Koja vijest....vi niste vise normalni....ovoliki naslov zbog jednog bezopasnog pistoljcica....ebo bananu drzavu

BV
bvalen16
14:22 29.08.2011.

Milina kako su dobri ovi carinici..sad ga treba objesiti zato što ga je nosio sa sobom umjesto da ga kupi kod nas u trgovini \"Lov iRibolov\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije