Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji iz optužnice protiv Jelavića
Povratak na članak

Tuđman i Šušak obećali su zbrinuti haaške optuženike

Novac za stan Rajiću doznačen je s računa MORH-a

Komentari 4

TA
tatatata1
12:25 27.01.2014.

pošteno, ako je država obnovila kuće aboliranim četnicima treba i Hrvatima

VL
Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
09:55 31.03.2014.

Svakakva mitologija se širi sad o Gojku Šušaaku, koji sigurno nije bio čisti Hercegovac, ni Hrvat, već je bio UDBAš koji je bio ubačeni među hrvatske iseljenike u Kanadi. UDBA je 1990.-tih preuzela Hrvatsku. I danas još UDBA vlada našom zemljom.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
12:50 27.01.2014.

Tudjmanu i Susku nije drzava Hrvatska djedovina da obecavaju poklone ljudima. Nitko ne smije da poklanja nekretnine pojedincima, a da gradjani placaju iz svog dzepa. Nije im ovo Jugoslavija. Nije kapital u drzavnom budzetu drzavni, nego vlasnistvo gradjana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.