Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljen incident

Britanci pišu o tučnjavi na Zrću: Izbacivači palicama napali posjetitelje festivala

tučnjava
Foto: Screenshot Twitter
08.07.2019.
u 13:57

Posjetitelji su počeli bacati predmete na izbacivače, a oni su odmah reagirali

Na festivalu Hideout koji se tijekom vikenda održao na Zrću u Novalji došlo je do sukoba između posjetitelja i izbacivača, a o kojem danas piše Daily Mail.

Posjetitelji su počeli bacati predmete na izbacivače, a oni su odmah reagirali. Počeli su ih udarati palicama i tuči ih, a na snimci koja je objavljena na Twitteru vidi se kako jedan od muškaraca bježi u more kako bi se spasio.

Na festivalu su bili brojni britanski turisti, no ne zna se tko je bio umiješan u tučnjavu.

Dvije snimke tučnjave na Twitteru je objavio Britanac po imenu Jamie Robb koji je napisao da je ''dobro vidjeti da se ljudi suprotstavljaju nasilju i batinama''.

Odmah su se oglasili i organizatori Hideout festivala.

– Hideout zahtijeva najviše standarde profesionalnog ponašanja od svih koji ondje rade, a slučaj istražujemo. Hideout ne tolerira nasilje na festivalu i ohrabruje posjetitelje da upozore osoblje na bilo kakvo nasilje koje im se dogodilo ili kojem su svjedočili – odgovorili su Daily Mailu.

Ključne riječi

Komentara 35

ZO
zoranos
14:34 08.07.2019.

Čim izađu iz EU Englezima uvesti vize i tako ih maksimalno odgovoriti da ulaze u RH. Ne treba generalizirati ali što reći kada i padobranci kraljevske vojske rade incidente po obali u slobodno vrijeme - gdje onda neće i obični. Njima je huliganstvo dio kulture, a onda ostalima nameću raznorazna pravila i dijele savjete.

RE
reborn
14:34 08.07.2019.

Posjetitelji su bacali predmete, a izbacivači su ih napali palicama... Dakle, izbacivači su se spustili na primitivnu razinu komunikacije kako bi ih posjetitelji mogli razumjeti. Na toj razini komunikacije, izbacivači su im lijepo objasnili kako nije dobro bacati predmete na druge ljude. Nekoliko profinjenih britanskih turista je tu spoznajnu aktivnost ovjekovječilo kamerom i podijelilo sa svojom zajednicom u smislu - gle kako ovdje na Zrću lijepo nama britancima objašnjavaju zakone fizike - svaka akcija izaziva reakciju.

CE
cenzura
14:26 08.07.2019.

Udri bandu drogiranu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije