Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐEN

Tučnjava na božićnom domjenku: Dvojica policajaca premlatila kolegu zbog žene?

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
21.12.2019.
u 18:40

Neslužbeno se doznaje da je policajcu ozlijeđeno oko, slomljena su mu rebra te su mu izbijena dva zuba

Dvojica zagrebačkih policajaca udaljena su iz službe jer su premlatili jednog od svojih kolega čime su teško povrijedili službenu dužnost. Incident se dogodio u utorak na privatnom druženju policijskih službenika, izvijestila je jučer zagrebačka policija.

- Provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom policijskih službenika zbog sumnje da su izvan službe, tijekom privatnog druženja 17. prosinca ove godine, teško ozlijedili trećeg policijskog službenika, koji je također sudjelovao na privatnom druženju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - stoji u policijskom priopćenju.

Prema neslužbenim informacijama Telegrama, policajcu je ozlijeđeno oko, slomljena su mu rebra te su mu izbijena dva zuba. Do tučnjave je navodno došlo na božićnom domjenku zbog jedne ženske osobe.
 
Protiv dvojca će biti pokrenut disciplinski postupak nadležnom disciplinskom sudu.

VIDEO Akcija policije: Snimka spektakularnog uhićenja osumnjićenih za ubojstvo Karmelina Fistanića

Komentara 25

PA
PadajSiloINepravdo
22:39 21.12.2019.

U ovoj zemlji policija je samo produžena ruka mafije.

ZO
Zooltan
03:22 22.12.2019.

Kladim se da ima mekano srce za svu trojicu.

IB
ibiza
22:18 21.12.2019.

kako se kurvadu po firmama tako i u policiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije