Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA SNIMKA

Tučnjava na Borovju: Bježao od policajaca i udarao ih, srušili ga na pod pa počeo vikati: 'Gušiš me'

Mostar: Policijski očevid na mjestu sukoba navijača gdje je jedna osoba ozlijeđena
Denis Kapetanovic/PIXSELL
17.04.2023.
u 15:38

Svjedok koji je snimao cijelu scenu ispričao je kako su iz dva policijska automobila izašla četiri policajca koja se su krenula prema jednom muškarcu. On je počeo vikati i bježati te usput je i zamahivao prema policajcima

Radi se o redovnom postupanju zbog sumnje o počinjenju prekršaja, odgovor je zagrebačke policije na snimku koju su objavila 24sata, vezano uz tučnjavu koja se dogodila na Borovju. 

Naime, svjedok koji je snimao cijelu scenu ispričao je kako su iz dva policijska automobila izašla četiri policajca koja se su krenula prema jednom muškarcu. On je počeo vikati i bježati te usput je i zamahivao prema policajcima. Ubrzo su ga policajci srušili na tlo, no jedan od njih udaljavao se dok su ostali policajci tukli muškarca dok je bio na podu, tvrdi čitatelj. 

Nakon što se taj jedan policajac udaljio, primio se za glavu, a nekoliko metara dalje je i kleknuo. Potom je stao crni automobil iz kojeg je izašao muškarac i navodno pomogao tom policajcu. - Dao mu je vode, dok su ostali policajci ovog obuzdavali. Činilo mi se da ga tuku na podu. Sa strane je dvoje ljudi davalo izjave. Ne znam što se dogodilo. Stavili su mu lisice - ispričao je svjedok. Osim toga, na snimci se čulo kako je ''uhvaćeni'' muškarac vikao: 'Gušiš me!' dok su ga policajci obuzdavali na podu.

>> VIDEO U garaži u Splitu izgorio Smart, oštećena još četiri vozila koja su se nalazila u blizini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije