Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tuča uništava, a meteorolozi plaćaju uništavanje zadnjih raketa!?

27.06.2023. u 13:54

Po cijeni od oko 90.000 eura uništene su zadnje zalihe DHMZ-u mrskih protugradnih raketa. Problem je što državni meteorolozi nisu izgradili alternativni sustav

Komentara 3

SE
Serđo23
14:24 27.06.2023.

Fantastično , svako veće selo prije sto godina je imalo rakete !čak i Dudek ih je ispaljivao !Plaća se i uništenje cjepiva , pa rakete nisu velika stavka !

FR
FranjoTT
14:31 27.06.2023.

Rakete neće uništiti usjeve, ali tuča hoće. Nego što mislite što će podići cijenu hrane i kome se tu pogoduje? Druga stvar je da poljoprivrednici moraju biti svjesni vremena, svako malo suša, kiša, tuča, mraz, skupo gnojivo...stalno ih nešto iznenadi

AN
AnimaTor
22:30 27.06.2023.

DHMZ uništava rakete i raketni protugradni sustav. anisu stvorili novi zaštitni sustav protiv grada-tuče. Žalosno da nije istinito. A ravnatelj/ica DHZM.a bi trebali progovoriti o tome . Za to su i plačeni novcima poreznih obveznika.A DHZM muk i tajac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije