Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći migrantski val
Povratak na članak

Trumpovu kvotu za izbjeglice Biden je povećao čak četiri puta

Trump je propisao 15.000 migranata godišnje, a Biden je taj broj povećao na 62.500

Komentari 4

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:40 19.04.2021.

Uvoz glasača.

VL
MA
Marsi
16:28 19.04.2021.

Nece Biden jos dugo. Presudit ce mu Arizona. Vec do sada se zna da je bilo preko sto tisuca laznih glasackih listica, a rad 4,000 canvassera koji idu od kuce do kuce i provjeravjju glasove, se nastavlja, a 'kinematic audit' glasackih mashina zapocinje u cetvrtak. Pokrali su sirom USA blizu 12 milijuna glasova.

VL
RA
radijatori
14:36 19.04.2021.

Nedavno bilo u jednome dokumentarcu na TV, ilegalni imigranti u Kaliforniji na nepreglednom polju repe istu ručno vade! Kod nas je to nezamislivo valjda već pola stoljeća. Znači, vlasnik ima veću zaradu kad plaća hrpi ilegalnih imigranta da mu danima i tjednima ručno rade posao koji bi strojevi napraviti za dan - dva! U zemlji koja je izumila poljoprivredne strojeve! A ne usudim se niti razmišljati kolika je crkavica koji ti imigranti dobiju, kao i gdje stanuju i što jedu. Eto zašto im trebaju ilegalni imigranti, za poluropski rad i naravno, za glasove Demokratskoj stranci koja se sva jadna ubi za ljudska prava! Amerika = zemlja trećeg svijeta s nuklearnom bombom.

VL
IG
igorl
11:45 19.04.2021.

Utrostrucio broj migranata, a otkazuje ugovore institucijama koje ih cuvaju. Briljantno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.