Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANNONOVE TEŠKE OPTUŽBE
Povratak na članak

Trumpova kći i zet ljetovali su u Hrvatskoj u društvu ruskog oligarha

Bivši glavni strateg američkog predsjednika otkrio nove detalje o ulozi Rusije u američkim izborima i mogućoj kriminalnoj uroti

Komentari 9

LU
lucio2
22:45 04.11.2019.

Glup i gluplji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:41 05.11.2019.

a malo pažljiviji novinar bi istaknuo da se radi o još jednom milijarderu židovu, iz bivšeg sssr-a. rođen u današnjem uzbekistanu, 71-e se seli u izrael. i odonda radi, muti vodu, bogati se. usput ima rusko državljanstvo. a glavno mu je izraelsko. al bitno da je on ruski oligarh. ni slučajno izraelski. sačuvaj bože da netko napiše da su zajedno ljetovala dva židova.... dal na ovom primjeru vidite razmjere lova na vještice u americi, protiv trumpa?! ovo vam je krunski dokaz da lažu i obmanjuju.

VL
BA
Barbasmora
08:06 05.11.2019.

Izgleda u americi ili nemaju naocala ili su preskupe za mog barbuizamerike.

VL
BA
barbaizamerike
22:25 04.11.2019.

Prva fotka je jako losa fotomontaza majica od Trumpova zeta ulazi u ruku snimatelja tamo ispod snimateljove sake

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.