Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazavao pomutnju
Povratak na članak

Trumpov glasnogovornik usporedio Assada s Hitlerom pa se ispričao

Kasnije u utorak Spicer se ispričao i rekao kako nije trebao napraviti tu usporedbu.

Komentari 17

ST
stomugromova
09:57 12.04.2017.

Korporacija USA je definitno teško breme za ovu civilizaciju i njen opstanak. Obzirom na to tko njome upravlja,nemamo se čemu nadati.

VL
LU
Lujo123
08:38 12.04.2017.

USA će definitivno uništiti ovaj svijet!

VL
BM
branko.mihalic1
08:27 12.04.2017.

Zbok takve politike Amerike može doći do atomskog rata uzas kakva nacija

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:44 12.04.2017.

Šta bi sa one tri bačve koje su našli u Iraku?

VL
DU
Deleted user
09:05 12.04.2017.

Hahaha nesto imaju predbacivati drugima, a bacili dvije nuklearne bombe i pobili desetine tisuca japanaca, a stotine tisuca ucinili invalidima. Hodaju okolo, napadaju i jos dijele lekcije. Mentalni sklop siledzije ispred skole koji cuska skolarce i uzima im mobitele i novac. Trump glumata s dvije Biblije na prisegi, unutra su mu valjda bile slike Playbojevih zecica. Sodoma i gomora, blizi se sudnji dan u reziji americana

VL
ST
stomugromova
09:59 12.04.2017.

Inače uništenje Sirije je dio plana velikog Izraela.USA su u funkciji provođenja tog plana.

VL
NE
nejtek777
09:20 12.04.2017.

Čitam njemačke komentare,mnogi isto vide da opasnost raste.Kad dodje do konfrontacije sa Rusijom. Rusi su svjesni da konvencionalno nemaju šanse jedina šansa je probati se odbraniti ili osvetiti na moguči način a to je nuklearno oruźije. Atomske i naravno hidrogenske... Kakve pre strašne scenarije imaju nitko niti nemože niti da sanja...

VL
DU
Deleted user
13:31 12.04.2017.

Pa ovaj saban je trebo usporediti svog presjednika s Hitlerom,a ne Assadamjer Assad nikog i ngdje ni je napado niti okupiro,on samo brani svoj narod i svoju drzavu od strani zapadni okupatora,i terorista,koja mrznja prema tom Assadu.

VL
KO
kodifan
10:38 12.04.2017.

gade mi se ovi ameri

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:28 12.04.2017.

Fred Leuchter koji je u Americi sudjelovao u ubijanju zatvorenika osudjenih na smrtnu kaznu u pravim plinskim komorama je dokazo da u Auswitzu podzemni bunker koji se turistima predstavlja kao navodna plinska komora niti terorijske nije mogao sluziti u te svrhe a kemijska analiza je potvrdila da nema nikakvih tragova zeljeznog ferocijanida tzv. Prussian blue. Isto je kasnije dokazao njemacki kemicar German Rudolf takodjer kemiskom analizom. Potpuno isto je potvrdio i zidov David Cole. Jos trebamo dobiti potvrdu price o postojanju plinskih komora dok se svake godine broj zrtava smanjuje tako su u samom Auswitzu promjenili tablu s 4 miljuna na 1 miljun. Broj je pao za tri miljuna preko noci kada su samo djelomicno otvoreni sovjetski arhivi koji su godinama bili glavni propagatori mita bez ikakvih znanstvenih dokaza. Biti ce jos iznenadjenaja za mitologe, nece jos dugo moci obmanjivati javnost.

VL
JA
jasno
15:36 12.04.2017.

on je rekao Asad je (veci) zlikovac od hitlera, a nije povukao i nije se ispricao za asada, to VL pokusava da preokrene kao da se ispricao Asadu i njegovom rezimu..ispricao se samo da je (veci zlikovac od Hitlera) stoo znaci da je manji, posto su Zidovi nekoliko puta insistirali da se on isprica jer Hitler je ubio 6 miljuna zidova, i medju njima bilo je i Njemaca, a glasogovornik je rekao da su zidovi bili otrovani plinom u zatvorenom prostoru, onda su zidovi rekli reci onda tako, i to je to "ispricanje"..zidovi osudjuju Asada isto kao jednog od najvecih zlikovaca danasnjice..nemojte zaboraviti..izraelci su isto semiti,ako pogledate njohovu boju koze,i njihovo zaljenje za djecu sirije i civile, onda vidimo da oni placu kao ta djeca,jer su od jednost istog oca napravljeni (abrahama) znajte da izraelcima nije dragi kada im putin ubija sirijsku djecu pred nosom

VL
JA
jasno
15:50 12.04.2017.

glasogovornik,je kazao da je Basar asad (najveci zlikovac ,veci i od hitlera) jer ubija svoj narod,onda su zidovi rekli NE prvi i najveci je Adolf hitler jer je i njemce i druge ubijao), onda see glasogovrnik ispricao..i time je sve jasno 2 mjesto ide na pPutina i asada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.