Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA NOĆ

Trump se snimkom obratio biračima: 'Ostanite u redovima. Puno loših stvari se događa!'

Foto: Twitter
1/3
09.11.2022.
u 01:10

U snimci je pozvao svoje birače da ostanu u redovima ispred birališta, a posebice u Arizoni gdje su zabilježeni tehnički problemi s glasačkim lističima

U SAD-u se trenutno održavaju međuizbori na kojima američki građani biraju zastupnike u Zastupničkom domu, Senatu, kao i guvernere 36 saveznih država. 

Iako se rezultati još čekaju, bivši predsjednik Donald Trump poslao je video poruku svojim biračima putem Twitter računa svog pristaše Richarda Grenella. 

U snimci je pozvao svoje birače da ostanu u redovima ispred birališta, a posebice u Arizoni gdje su zabilježeni tehnički problemi s glasačkim lističima. 

''Ne napuštajte red. Ostanite gdje jeste, kažu da strojevi ne rade, kažu da ostaju bez papira na različitim lokacijama, u različitim državama'', naveo je, ponovno optužujući demokrate da je došlo do ''prevare''.

''Puno se loših stvari događa. Ostanite gdje u redu, nemojte otići. Znam da ne želite biti tamo koliko će vas pokušati prisiliti. Žele da ne stignete glasati, ne smijete im to dozvoliti'', poručio je. 

>> VIDEO Netko je izgubio kauč na cesti Gračac-Obrovac!

Ključne riječi

Komentara 3

AN
angeorafael123
01:14 09.11.2022.

Trumpe pravi Hrvati su za tebe.Lažni Hrvati protiv tebe.

BR
Brandfackel2
09:19 09.11.2022.

Kada ovako bezočno kradu glasove u jedoj USA, možete si samo zamisliti kako kradu i varaju u malim zemljana poput Hrvatske... Sjetite se samo referendumskih inicijativa... Ali doći će vrijeme izlaska istine na vidjelo... A onda i novinari i političari i svi koji sudjeluju u pljački i prevarama neka se pripreme za konfiskaciju imovine i put prema Lepoglavi ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije