Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor na vrhu
Povratak na članak

Trump izravno pitao Putina: je li istina da se Rusija miješala u američke izbore?

Trump je pitao je li moguće da je informacija istinita, koliko može biti istinita, a predsjednik Putin je objasnio svoje stajalište koje glasi da se Rusija nije miješala ni u kakve izbore

Komentari 10

DU
Deleted user
19:04 12.11.2017.

Trump : Vladimire bolan jesi se mješ`o u izbore ?... Putin: Nisam Donalde matere mi ! Trump : Eto vidite..jesam li vam rek`o da se čoek nije miješ`o .

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:28 12.11.2017.

Haha

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
21:10 12.11.2017.

Hollywood show

VL
MX
Mister X
17:51 12.11.2017.

Donald Trump izravno je upitao ruskog predsjednika Vladimira Putina jesu li istiniti navodi o ruskom upletanju u lanjske predsjedničke izbore... Pa naravno znaš da su sve novine u našim rukama Ruskim sav internet sve što je pametno i onda mi to sredimo sva Emajlirana pošta telefonija Viber WatsAPP sve je to pod našom kontrolom nemate zaštite nigdje . Vidiš da ovi tvoji tapkaroši u mraku ( ne ko guske u magli ) mjesecima nula pojma pa sd . pitali babu vračaru u Rusiji dali zna nekoga svjedoka da nakon toliko vremena nagađanja neznanja da konačno skuže kako se to nevidljivo odradi Putin da je ispalo iz njihove kontrole da ne odaberu oni sami kao i uvijek do sada svoga predsjednika odabranika i poslušnika ?

VL
MX
Mister X
18:01 12.11.2017.

Trump izravno pitao Putina: je li istina da se Rusija miješala u američke izbore?- Pametno kad Amerika ne zna da pita Rusiju . A ima još vjerujemosim opozicije .0,3% da vjeruju da su Ameri tko mentalno jadni da je too moguće da im netko iz Zanzibara ili Hondurasa ili Rumunjske ili Turske Ruske izabere predsjednika da pošalje u centralu gdje onih trojica Amera ¨koji biraju na kraju predsjenika odlučuju tko če biti da im onda Putin ubaci svoga Boga ! Jer je taj Donald jako pametan i da se kontrolirati od Putina Eto sad vjeruj Amerima da su ...........

VL
SE
serđo12
18:05 12.11.2017.

Ma ovi su preko bare svi iz Hollywooda sa stavovima i razmišljanjem! U Slavenskom dijelu starog kontinenta nema preseravanja i glupih izjava!

VL
SV
svojaja
18:20 12.11.2017.

Amerikanci ne samo da se mijesaju, nego direktno i postavljaju i skidaju Vlade sirom svijeta, a ne daj Boze da se njima tko umijesa, skricu ka prasci.

VL
Avatar Klodi
Klodi
17:25 12.11.2017.

Koja je to sirovina. A Putin mu je odgovorio: "Da, pa naravno da jesmo"!!!!

VL
Avatar aunick
aunick
03:23 13.11.2017.

Putin se nikada niusta ne mijesa, to rade drugi, kao oni zeleni na Krimu, ili bradati u Domdasu, a hakeri su naravno izvan kontrole Russija ali ne i KGB-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.