Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAO SAD
Povratak na članak

Trump poručio iranskom ajatolahu Khameneiju da pazi što priča

Njegovo obraćanje uslijedilo je zbog produbljenja krize u Iranu, koji se bori s nemirima u zemlji zbog naglih poskupljenja goriva te prosvjedima zbog rušenja ukrajinskog zrakoplova, kao i sve većim pritiskom iz inozemstva

Komentari 4

XA
xaron
19:37 18.01.2020.

@krka, SSSR je srušio poljski Papa, a Regan je srušio Nancy i ništa više. Regan je polupismeni 3- razredni glumac i ništa više.

VL
PL
@ploto@
19:21 18.01.2020.

Interesantno kako nigdje nema članak o tome da je iranski S-300 protuzračni sustav,kupljen od Rusije ,detektirao najmanje 6 američkih "nevidljivih " lovaca F-35 za vrijeme iranskog bombardiranja iračkih baza koje koristi američka vojska..Toliko o bajkama o nevidljivim lovcima.

VL
OP
opančar
13:29 18.01.2020.

ne buš ti tramponja ništ napravio iranu, moš im samo stavit soli na rep.

VL
KR
krka
10:09 18.01.2020.

Ronald Reagan srušio bivši SSSR, a Trump će Iran, isto kao Reagan, bez ulaska vojske u Iran

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.