Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMMIT G20
Povratak na članak

Trump ostao usamljen, najveće zemlje podupiru Pariški sporazum o klimi

Kineski i ruski predsjednik XI Jinping i Vladimir Putin te njemačka kancelarka Angela Merkel snažno podupiru slobodnu trgovinu i upozoravaju na štetne posljedice gospodarskog protekcionizma.

Komentari 14

Avatar Observer
Observer
23:28 08.07.2017.

Svi svjetski ljevicari, liberali,pederi i globalisti okomili su se na Trumpa ali Trump nije Obama , on cvrsto brani interese svoje zemlje a kome se to ne dopada neka ide svojim putem . Neka netko napomene jedan slucaj kada su evropski birokrati , liberali , pederi i pijanice stali u obranu hrvatskih interesa? Od pocetka velikosrpske agresije pa do danas, kad rjesavamo granicni spor sa Slovenijom uvjek su bili protiv Hrvatske.

VL
ST
Stipan
22:27 08.07.2017.

On je jedini koji ima muda.

VL
Avatar mofo
mofo
01:02 09.07.2017.

A kad ce to nama novinar procitati pariski sporazum pa nam ga lijepo prepricati? E nece nikad jer bi onda bilo jos jasnije zasto je trump odustao od njega, a to ne pase u naraciju jelda?

VL
PO
pozornik66
22:40 08.07.2017.

Pa nek idu bez njega, on neće plakat

VL
AR
anica.rendulic
11:14 09.07.2017.

Sve te zemlje kao npr. srodno-složna brača Beneluksa koje se tobože tako intenzivno zalažu za zaštitu klime dok istovremeno u drugim djelovima svijeta sprovode sve i svašta sasvim suprotno tome - su največi manipulatori i galamđije - samo da sakriju i odvrate pažnju od svog dreka s kljim zagađuju zrak, zemlju i vodu. Ruše đungle u Aziji, jer trebaju palminovo bio-ulje za njihove aute i industriju, truju zemljište sa razno-raznim pesticidinpma u južnoj Americi za soju s kojom hrane svoje domaće životinje da bi poducirali meso i suhomesnate produkte koje če izvoziti npr. nama u Slavonoju, a mi da im učinimo uslugu uništavali smo naše najkvalitetnije meso i druge poljoprivredne proizvode, samo da Njemačka bude broj 1. u izvozu u Europi - KOJE TO NJONJE IMAMO MI U HRVATSKOJ DA SMO TO SVOJE JEDINO ŠTO NAM JE BILO DOBRO I KVALITETNO JEDNOSTAVNO UNIŠTILI DA BI OVI ŠMUGĹERI MOGLI IZVOZITI I ZARAĐIVATI NA NAMA - To je več kriminal s kojim se bave naši političari. Zato Trump ima pravo, jer se ne želi baviti kriminalom. Vrag je več tako i tako poručio ovaj svijet!

VL
Avatar Urbani Desničar
Urbani Desničar
05:15 09.07.2017.

Dajte vise prestanite sa ovim "antifa" lazima o klimatskim promjenama! Ni jedan jedini znanstveni dokaz-NE POSTOJI! To i "ugrozenost pedera" su glavne tocke Soroshevog "novog svjetskog poretka". Ne vidim nigdje tekst o divljanju ljevicarskih imbecila u Hamburgu? Je li to ta vasa "demokracija"? Gonite se svi u MP3! ZDS

VL
Avatar mama mia
mama mia
03:43 09.07.2017.

Trump ne može ostati sam uz njega čvrsto stoji Hrvatska i njena predsjednica

VL
B2
bokida 2
21:16 08.07.2017.

Toliko se živcira da će oslabiti.Neće njemu Merkelica držati predavanja koja može samo kolutati očima kad spozna da ju ovaj ne doživljava.

VL
DU
Deleted user
19:46 09.07.2017.

Pa Trump je taj ljevičar, možda prekriveni crveni tipa sjeverna Koreja i oni se štite i ne žele s kapitalistima globalistima posla imati.Za kapitaliste i te kako ne valja protekcionizam kad su svi protiv njega,znači ovi koji ga vole su prekriveni crveni ili što..

VL
ZA
zanaše1
14:15 09.07.2017.

Licemjerje bez granica,kaj francuzi ne pogase svoje nuklearke,finci grade dvije, kaj angela ne pogasi termoelektrane na ugljen, mrš licemjeri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.