Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELA KAMPANJA
Povratak na članak

Trump na hispanofonskoj televiziji: 'Obožavam imigrante'

Trump je u utorak na Floridi započeo svoju predsjedničku kampanju za izbore 2020. u kojoj upravo glasovi hispanofonaca imaju najveću važnost

Komentari 2

MM
Marko_M
10:14 21.06.2019.

Razlika je izmedju emigranata legalnih i ilegalnih u USA to je cupavi htio reci. Kao sto je razlika u europi izmedju ilegalne Njemacke brace iz Sirije sto hodaju preko 8 sigurnih drzava do EU socijalne pomoci i legalnih emigranata ,ostalih robova iz EU drzava koji rade najgore poslove do smrti i vicu super je i time hrane milione neradnika sa bliskog istoka. Sve fino po Njemackom zakonu..paragraf taj i taj.

VL
VJ
vjaceslav
11:23 21.06.2019.

citat iz članka "Mislite, i l e g a l n i m imigrantima. Jer prema imigrantima sam bio dobar".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.