Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjotr Iljičev:
Povratak na članak

'Trump kaže da Asadova sudbina nije zapreka u Siriji'

Pregovori pod UN-ovim pokroviteljstvom kako bi se zaustavio šestogodišnji građanski rat u Siriji zapali su u slijepu ulicu jer oporba traži Asadov odlazak

Komentari 5

KA
kalinovac
09:04 26.04.2017.

Da Trumpi,Trumpi,kako bi se tebi vidjelo kada bi te netko silom svrgavao sa vlasti,legitimno izabranog od naroda.Sistem je kakav je ali je to suverena država vjerojatno i prije Amerike,obuzdajte malo Izrael,dajte Palestini državnost i terorizma nebude jer ga je Izrael proizveo

VL
Avatar oxi
oxi
14:58 26.04.2017.

Nemogu vjerovati koliko su ovi rusi nenormalni. Pa oni traže da o budućnosti Sirije i o tome tko će je voditi odlučuje sirijski narod. Stvarno će čovjek od njih čuti svakakvih gluposti.

VL
ST
stomugromova
13:56 26.04.2017.

Bojim se da će Trump otići prije nego Assad.Ili je to možda već shvatio pa ne želi potpirivati vatru.

VL
DU
Deleted user
10:09 26.04.2017.

boli me djon za palestinu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.