Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trump je i za neke hrvatske katolike Božji miljenik koji će stvoriti Kraljevstvo

10.03.2024. u 18:27

Javnost se već godinama puno bavi fenomenom Narančastog, a premalo fenomenom njegovih simpatizera.

Komentara 6

VE
Verwoerd
19:30 10.03.2024.

To nije ništa. Za neke hrvatske katolike Joe Biden koji se deklarira kao katolik stvarno je pravi katolik. A to je tek prava komedija. Trump se deklarira kao prezbiterijanac dakle kao pripadnik jedne od protestantskih denominacija i zato nije licemjer ni kad mijenja žene ni kad podržava homoseksualce. Međutim, Biden se deklarira kao katolik a podržava pobačaj i to gorljivo. A pisac ovih gore redaka koji se deklarira kao teolog bi trebao znati da ako je Isus nekog prezirao i to se nije skanjivao pokazivati, to su svakako bili licemjeri.

IG
IgorY
18:59 10.03.2024.

Govoriti kako su se iz prenaglašenog krščanstva nerijetko skrivali vrlo prizemni interesi je prikaz problema iz ateističkog kuta. I to prenaglašenog. Zašto ? Zato što neki koriste krščanstvo kao sredstvo ostvarenja svojih ciljeva, ali tih je znatno manje od onihonih koji svoju prenaglašenu polčitičku opredjeljenost za neku ideologiju koriste za ostvarenje vrlo prizemnih ciljeva . Autorova priča bi nešto vrijedila da je problemu prišao malo šire, a ova stigmatizirati vjernike baš i nije nešto. Što samnom koji i nisam neki vjernik, a mislim da je Trump u stvari sredstvo kojim će se ne samo Amerika ( koja je jako zagreznula u dekadenciju i lijevi fašizam ) već i EU vratiti na pravi put.

Avatar Striborski
Striborski
19:25 10.03.2024.

A što je stvorio Biden? Obama? Bush? Kaos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije