Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja debata
Povratak na članak

Trump je Clinton optužio da mu je namjestila optužbe za seksualne napade, H. Clinton: On ocrnjuje i ponižava našu demokraciju

Tijekom 90 minuta kampanje dvoje kandidata imalo je argumentirane rasprave o pobačaju, pravu na oružje i imigraciji

Komentari 12

DU
Deleted user
08:49 20.10.2016.

Kako novine ne pišu o tome kako je Hillar kao advokat sedamdesetih godina prošlog stoljeća branila na sudu dva silovatelja koji su silovali curicu od 12 godina. Tako je dobro odradila svoj posao da su silovatelji pušteni na slobodu.

VL
Avatar abakus
abakus
07:57 20.10.2016.

"On ocrnjuje i ponižava našu demokraciju." - ovo mi zvuči jednako paušalna, jednako prazna i jednako opasna optužba kao nekadašnje izjave pojedinih komunističkih pregaoca koji su sve koje su željeli odstraniti prvo s govornica optužili da bacaju ljagu na narodnooslobodilačku borbu i socijalizam. Ili, ako segnemo dalje u prošlost, poput onih inkvizitora koji su sve koji su se usudili postaviti koje pitanje previše optuživali da blate vjeru. Killary - inkvizitorica 21. stoljeća...

VL
OO
oooooooooo
08:43 20.10.2016.

trump odbio reci da ce priznati izbore, odbio priznati nesto sto se jos nije desilo a usto danas nitko ziv nemoze garantirati da ce izbori biti fer, nego je rekao da ce to reci kad izbori budu zavrseni, sto je tu cudno I sto nepostuje ametricku demokraciju samo mediji znaju a pogotovo onih 96% koji su donirali Clinton, njenih 2 vazna covjeka iz kampanje su dobili otkaz zato sto su uhvaceni a ne zato sto su nagovarali I placali ljude da idu na trump-ove skupove I provociraju, trumpova dobrotvorna organizacija je kupila sliku (a ne kip) na drazbi za jednu drugu dobrotvornu organizaciju I slika je u njihovim prostorijama, znaci novac je kroz drazbu(sto je cest slucaj) otisao iz jedne dobrotvorne organizacije u drugu, gdje je problem, propaganda na visokom nivou, da je samo pola sto mediji govore o trumpu I da ameri vjeruju clinton bi vodila s najmanje 90, uzasno prozirno

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:50 20.10.2016.

tom and jerry su i danas smiješni.

VL
DU
Deleted user
09:07 20.10.2016.

Žalosno je da ti i takvi ljudi podučavaju cijeli svijet o demokraciji,

VL
MX
Mister X
09:55 20.10.2016.

Bolje meteor da drmne...

VL
PR
Prekobrda
10:58 20.10.2016.

Hvala razumu da se pojavio jos jedan predsjednik drzave koji je USA pokazao srednji prst i rekao ne vise hvala dosta ste nas ponizavali, bravo za Filipine. Kada ce Hrvatska uciniti isto za ocuvanje vlastita digniteta, ili smo mi mazohistii koji uzivamo kada nas ameri j***.

VL
SZ
stela_zg
12:32 20.10.2016.

kada zavlada parkinson to će im postati najgora noćna mora. tko će usa ostati prijatelj?

VL
BL
bellator luminis
08:16 20.10.2016.

Dva najgora kandidata, valjda na planeti a možda i u svemiru?!

VL
IS
Iszrian
09:50 20.10.2016.

Izborna kampanja/strategija kandidata se moze svesti na ovo: Trump - Uvrijedio sve i svakoga da dobije medijsku pozornost, Hillary - Svim sredstvima sabotira oponente iz demokratskog i republikanskog tabora (pogledajte sto je napravila Sandersu).

VL
PR
Prekobrda
10:40 20.10.2016.

Zasto je za Hrvatsku bitno sto se desava u zlocinackoj tvorevini koja nasilno IZVOZI DEMOKRACIJU u zamijenu za prirodne resurse i sto traje od osnutka te zle tvorevine 04.07.1776. Koga god da izaberu nece prestati ubijati ljude po svijetu nasilno smjenivati demokratski izabrane rezime.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.