Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
curenje informacija
Povratak na članak

Trumpov zaokret: 'Ipak nisam snimao razgovor s bivšim šefom FBI-a'

Zastupnici koji istražuju navode o uplitanju Rusije u američke izbore 2016. zatražili su od Bijele kuće snimke razgovora s Comeyem, kojega je Trump smijenio u svibnju

Komentari 6

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
22:54 22.06.2017.

Trump nikada nije rekao kako trake postoje. Rekao je " bolje da se nada kako ne postoje". Prestanite prepisivati Clinton News Netwirk (CNN)

VL
ST
Stipan
22:57 22.06.2017.

Sve je to medijski cirkus!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:37 23.06.2017.

ako se razgovor vodio u bijeloj kući, sve je snimljeno. čemu ova komedija sad, jesmo, pa nismo snimali..:? kao da severina priča o svojim dogodovštinama sa broda, s kojeg su detalji svima poznati preko onog video uratka. radi čega je postala najveći promotor digitalnih tehnologija. dućani ostali bez cd-a, prosječni ljudi kupovali kompjutere da bi gledali to. eto, i trump priča o snimanju. s tim da trumpa sabotiraju službe, pa mu uvale često i laž. i ovo je pod sumnjom.

VL
AN
anticenzura
23:01 22.06.2017.

U Ruse se ne treba pacati, oni su naoruzani po poslijednoj modi iz zemlje i zraka i svemira i sa svih strana, tu bi cevapi vrcali kao na raznju, sravnili bi nas sa zemljom. Rusi nemaju mentalitet nekoga tko see predaje, oni su borci, toleriraju do zadnjega momenta napasnika, ali kada udare sve gori, nemaju milosti prema nikome. Ovo svi trebaju znati, prije nego odu tamo krasti tudjoj djeci kruh iz usta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.