Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predjsednički izbori 2016.
Povratak na članak

Trump ili Clinton? To 
je pitanje za milijardu dolara

Burzovna matematika do sada je bila nepogrešiva i kaže - Trump. Agencija Moody's je sigurna u pobjedu Clinton

Komentari 8

LI
lipotan
13:16 03.11.2016.

biralista su vec otvorena,postoji I ranije glasanje.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
13:06 03.11.2016.

Kakvo pitanje Trump bude !

VL
Avatar mason
mason
18:06 03.11.2016.

Prave se da ne znaju za prijedsednika.Kad sam ja mogao skuziti da ce pobijediti Hillary a oni nisu. Sad za congress je malo teze ali mislim da ce republikanci imati blagu prednost.To i je najbolja opcija.

VL
IV
ivanjoksimovic
13:06 03.11.2016.

Uzasna su oba kandidata. Ludi milijarder fasistickih stavova ili zla vestica, jako teska odluka za americki narod. Licno sam navijao sa Sandersa medju demokratama cija je politika bila skoncentrisana pretezno na unutrasnja socijalna pitanja i miroljubivu spoljnu politiku.

VL
LI
lipotan
13:25 03.11.2016.

meni je cudno da KKK podrzava Trumpa a isti je nastao iz demokratse stranke.ko ima priliku neka pogleda dokumentarac Hillary 's America moze viditi sve u vezi domokrata u USA-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.