Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna rudnika Benica
Povratak na članak

Truje li nas nuklearni otpad iz Krškog zazidan još '80-ih?

Sadržaj zakopan prije dvadesetak godina u tunele rudnika kraj Murskog Središća još uvijek izaziva strah lokalnog stanovništva

Komentari 9

LU
luena
19:53 21.03.2010.

Eto sto su ti susjedi slovenci...ma treba ih ispitat i obracunat se sa njima..

VL
MM
Mladen Miletić
20:09 21.03.2010.

Svi Hrvati udaljeni su prije tajnog betoniranja rudnika U moru sumnji u oči upada to što nitko od Hrvata nije bio prisutan pri zatvaranju rudnika. Kako to postupaju sa Hrvatima . Nije istina svi su dobrovoljno samovoljno se udaljili, iakoako su ih Slovenci molili na koljenima !

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:48 21.03.2010.

ak im se do sad nisu rađala deca s tri ruke, dve glave, uglanom malo mutirana, onda nije nuklearni otpad....da je kemijski otpad već bi se davno pootrovali prek podzemnih voda

VL
OB
-obrisani-
22:25 21.03.2010.

Zašto Sloveniji treba koridor na moru, ako mogu slobodno prolaziti brodovima do svojih luka. Treba im zato da ih ne može nitko ni kontrolirati dok dovoze vrlo profitabilni otpad iz svijeta i tu ga planiraju zakopavati. Što je u zatvorenim drvenim sanducima Novartisa, koji se ubacuju neotpakirani u spalionicu u krugu tvornice u Lendavi, za puhanja jakog sjeverozapadnog vjetra. Zašto se u krugu NAFTE planira nova spalionica na mestu bivše tvornice izolacionog materijala Lendapora.

VL
OB
-obrisani-
22:27 21.03.2010.

Koga više interesira ova tema, neka upita zdravstvo u Murskom Središću o porastu oboljelih od raka.

VL
YO
yohana
23:23 21.03.2010.

trebalo bi sviju to zanimati .itekako vazno za sve gradane hrvatske.a koliko tek otpada ima uz samoborsku cestu od podsuseda do sv.nedelje.pitam se kada ce to doci na red.sto prije to bolje .dovozio se otpad ,zatrpavale jame a neko je zausvrat odnio velike kolicine novca.

VL
OB
-obrisani-
00:01 22.03.2010.

Rekao sam davno. Istočnim i zapadnim susjedima Hrvatska služi kao kanta za otpad. U Jarunu komadi, a na samoj granici, bogtepitaj kakav otrov.

VL
MA
Macaktom
07:41 22.03.2010.

vidi bajki nuklearni otpad krško pocinje raditi 1983 prva izmjena trećine goriva je nakon godine dana da bi sa istrošenim gorivom se moglo bilo što raditi mora se hladiti u bazenu sa vodom najmanje 5 godina gdje gubi preko 99%% radioaktivnosti. taj radioaktivni \"Otpad\" su keramičke tablete u metalnim cijevima i kao takav ne može zagaditi ništa. uostalom sav otpad u krškom se i dalje nalazi u njihovom bazenu a nadzire ga IAEA zato molim vas ne nasjedajte na glupe provokacije onih koji nemaju pojma

VL
OB
-obrisani-
06:49 23.03.2010.

Koji od nasih Politickih mamlaza tu dobiva novac na ziroracun u svici?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.