Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za posebno skrbništvo
Povratak na članak

Trudnici dala otkaz jer nije presložila svoj ormar pa intervenirala ministrica

Zaposlenica je otkaz dobila jer nije u zadanom roku reorganizirala ormar sa spisima te se grubo suprotstavila ravnateljici, a u petom je mjesecu trudnoće

Komentari 5

Avatar Apsalar
Apsalar
15:38 20.10.2018.

"nije u zadanom roku reorganizirala ormar sa spisima te se grubo suprotstavila ravnateljici, a u petom je mjesecu trudnoće." E sad, jel ravnateljica u petom mjesecu trudnoće pa joj je "grubo suprotstavljanje" loše djelovalo na plod? Ili je suprotstavljačica u petom mjesecu trudnoće pa se zato "grubo" suprotstavila? Kakogod, VL krši Istambulku aludirajući na to da je jedna od ovih žena "hormonima opičena"! Prvo morate naučiti da su muškarci i žene jednaki, da je spol "društveno proizvedena konstrukcija" i da ne postoji biološka razlika, niti muški i ženski hormoni (testosteron i estrogen su izmišljotina), stoga ni "peti mjesec trudnoće" ne znači ama baš ništa. Up yours!

VL
DU
Deleted user
15:47 20.10.2018.

To je Hrvatska - uvijek je netko drugi kriv u drzavi ili u svijetu za neuspjeh. Kad procitas ovo vidis istinu. Dobri ljudi dok ne dodu do nekakvog polozaja, onda gazi. Trula zemlja.

VL
DU
Deleted user
16:27 20.10.2018.

Tekst 2% sirova laž - ostalih 98% potpuna, iskonstruirana neistina?

VL
TR
trabant7
17:49 20.10.2018.

Ravnateljica prvoklasna bezdušna krmača koja po običaju provodi samovolju. Nadam se da će joj se taština obiti o praznu glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.