Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT SUTRA

Trudnice se okupile na prvom besplatnom edukativnom programu

trudnice
Foto: SUTRA
1/2
13.03.2014.
u 10:19

Cilj projekta je potaknuti trudnice na odgovornu i racionalnu primjenu bezreceptnih lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja

Mnoštvo znatiželjnih trudnica okupilo se u Cinestar kinu Branimir Centra u Zagrebu na prvom besplatnom edukativnom programu za trudnice u okviru javnozdravstvenog projekta SUTRA - Samoliječenje U Trudnoći i tijekom dojenjA. Riječ je o nacionalnom projektu u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode.

Cilj projekta je potaknuti trudnice na odgovornu i racionalnu primjenu bezreceptnih lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja, kako bi bile maksimalno sigurne da nema rizika po mamu i bebu. Novo predavanje održat će se 7. travnja u 16 sati. Broj mjesta je ograničen, a na besplatno predavanje možete se prijaviti putem stranice projekta.

>> Nije trudnoća svakoj ženi blaženo stanje: Ovo su najčešće trudničke tegobe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije